ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 26χρονης για κατοχή παράνομου φωτογραφικού υλικού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 26χρονης για κατοχή παράνομου φωτογραφικού υλικού

Λήφθηκε πληροφορία από την Europol, στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου, για χρήστη πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος απέστειλε σε άλλο χρήστη, βίντεο με παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας από εξετάσεις που έγιναν από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε, ο κάτοχος/χρήστης του συγκεκριμένου λογαριασμού, είναι για 26χρονη, η οποία διαμένει στην επαρχία Λευκωσίας.

Την Παρασκευή (4/1), βάσει δικαστικού εντάλματος, έγινε έρευνα στην οικία της, κατά την οποία, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα τύχει δικανικής εξέτασης.

Η 26χρονη συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE