Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις 15ης αγωνιστικής

Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις 15ης αγωνιστικής

Σε ρυθμούς 15ης αγωνιστικής μπαίνει το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Cyta με την αυλαία να ανοίγει το Σάββατο και το φινάλε να είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα.

Στην πρώτη αγωνιστική του 2019 το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακάρειο Στάδιο, τέσσερις ημέρες ημέρες μετά το μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στο Στάδιο ΓΣΠ για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Coca – Cola.

Η ΑΕΛ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης με ένα βαθμό λιγότερο, θα αγωνιστεί επίσης το Σάββατο με αντίπαλο την Πάφο στο Τσίρειο Στάδιο.

Η αυλαία του Σαββάτου περιλαμβάνει επίσης την αναμέτρηση μεταξύ της Ανόρθωσης με την Αλκή Ορόκλινης.

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία:
https://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/7932315

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Σάββατο 5 Ιανουαρίου
17:00 ΑΕΛ – Πάφος FC (Cytavision Sports 2)
18:00 Ανόρθωση – Αλκή Ορόκλινης (Cytavision Sports 3)
19:00 Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΠΟΕΛ (Cytavision Sports 1)

Κυριακή 6 Ιανουαρίου
16:00 Ομόνοια – ΑΕΚ (Primetel)
18:00 Νέα Σαλαμίνα – Απόλλωνας (Cytavision Sports 1)

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου
19:00 Ερμής Αραδίππου – ΕΝ Παραλιμνίου (Cytavision Sports 1)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.