Η γκαντέμικη Πρωτοχρονιά του Χριστόδουλου Μαρτά – «Με περίμεναν πέντε αστυνομικοί»

Η γκαντέμικη Πρωτοχρονιά του Χριστόδουλου Μαρτά – «Με περίμεναν πέντε αστυνομικοί»

Για ποιο λόγο περίμεναν πέντε αστυνομικοί τον Χριστόδουλο Μαρτά; 

Ο Χριστόδουλος Μαρτάς έχει τη δική του αίσθηση του χιούμορ και μιλώντας για την πιο ανατρεπτική Πρωτοχρονιά της ζωής του χάρισε άφθονο γέλιο.

Στο περιοδικό Down Town φιλοξενούνται Κύπριοι και Έλληνες επώνυμοι, οι οποίοι μιλούν για την πιο ανατρεπτική Πρωτοχρονιά που έζησαν.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha Κύπρου «Φαμίλια» ανέφερε: «Θα μπορούσα να πω ότι μια γκαντέμικη Πρωτοχρονιά ήταν όταν ήμουν στο Ροτερνταμ, από όπου θα έφευγα με τρένο. Αγόρασα το εισιτήριο μου και ξαφνικά ακούω το όνομά μου από τα μεγάφωνα του σταθμού, ζητώντας μου να πάω στο ταμείο.

Εκεί, με περίμεναν πέντε αστυνομικοί, οι οποίοι μου ανακοίνωσαν ότι, για πρώτη φορά, έγινε λάθος στον υπολογιστή του σταθμού και δεν καταγράφηκε το εισιτήριό μου. Χρειάστηκε να μου γράψει ο διευθυντής του σταθμού χειρόγραφη επιστολή και με τη συνοδεία αστυνομίας, να πάμε στον οδηγό του τρένου, για να του εξηγήσουν ότι δικιαιούμαι να ταξιδέψω. Η ιστορία της ζωής μου!».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE