Θετικός σε ναρκοτέστ 20χρονος οδηγός στην Πάφο

Θετικός σε ναρκοτέστ 20χρονος οδηγός στην Πάφο

Εικοσάχρονος εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο του 20χρονου οδηγού. 'Οπως διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο, αυτός οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Εξάλλου στο όχημά του εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης. Ανακρινόμενος ο 20χρονος παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του και τα προόριζε για δική του χρήση.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE