ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Φωτιά σε οικία από αναμμένο τζάκι- Πρόλαβε τα χειρότερα η Πυροσβεστική

ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Φωτιά σε οικία από αναμμένο τζάκι- Πρόλαβε τα χειρότερα η Πυροσβεστική

Φωτιά εκδηλώθηκε σε κατοικία στην επ Πάφου (Τρεμιθούσα), που φαίνεται να ξεκίνησε από αναμμένο τζάκι.


Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 21:30.

Για την κατάσβεσή της έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η φωτιά κατασβέστηκε προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενα υποστατικά, ενώ προκλήθηκαν μικρές ζημιές στο εσωτερικό της οικίας.

Από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν  μέλη της Πυροσβεστικής διαφάνηκε πως η φωτιά εκδηλώθηκε από το τζάκι της οικίας.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE