Το ανακοίνωσε ο Κλεάνθης Γεωργιάδης και χειροκρότησαν όλοι – Η τελευταία του παράκληση σε ΚΟΠ και σωματεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ανακοίνωσε ο Κλεάνθης Γεωργιάδης και χειροκρότησαν όλοι – Η τελευταία του παράκληση σε ΚΟΠ και σωματεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της ΚΟΠ fair play και κόψιμο της βασιλόπιτας, πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο οποίος ανακοίνωσε και μπροστά τους παρευρεθέντες την εξέλιξη για το γήπεδο της Λεμεσού.

«Αύριο το μεσημέρι η ώρα 1 υπογράφουμε το γήπεδο της Λεμεσού» είπε ο πρόεδρος του ΚΟΑ και τότε άπαντες χειροκρότησαν αυτή την εξέλιξη.

Δείτε τι είπε εν συντομία ο Κλεάνθης Γεωργιάδης και ποια είναι η τελευταία παράκληση που έκανε:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE