Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί η Ομόνοια

Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί η Ομόνοια

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει: 

«Την πρώτη της αγωνιστική υποχρέωση στον νέο χρόνο έχει το ερχόμενο Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται από τον Εθνικό Άσσιας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, έχοντας στο μυαλό μόνο τη νίκη.

Η ομάδα μας μπαίνει στο νέο έτος ως πρωτοπόρος με 42 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη δεύτερη Δόξα. Το ζητούμενο για την ομάδα του Μάριου Νικολάου είναι να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να φύγει με το τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Άσσιας.

Ο εκτός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U14 απέναντι στον Εθνικό Άσσιας θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο στις 10:00 στο βοηθητικό γήπεδο του Μακαρείου Σταδίου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE