Συγγενής Τ/κ πολιτικού πέθανε σε διπλό θανατηφόρο παραμονή Πρωτοχρονιάς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγγενής Τ/κ πολιτικού πέθανε σε διπλό θανατηφόρο παραμονή Πρωτοχρονιάς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο 40χρονος Rusit Ataoglu, ανιψιός  του λεγόμενου υπουργού τουρισμού και περιβάλλοντος στα κατεχόμενα, Fikri Ataoglu έχασε τη ζωή του την 1 Ιανουαρίου 2018, σε διπλό θανατηφόρο τροχαίο στο Λονδίνο.

O Rusit, που ήταν επαγγελματίας οδηγός ταξί στο Λονδίνο, καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά.

Οι συγγενείς  και φίλοι του άτυχου 40χρονου, είναι συντετριμμένοι, κάτι που υποδηλώνουν και οι αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες αναδημοσιεύονται από την Βρετανική ιστοσελίδα, «Mirror».

*Ο 40χρονος Rusit Ataoglu:

Θυμίζουμε ότι το τροχαίο, σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο A13 πλησίον του Dagenham στο νότιο Λονδίνο, γύρω στις 01:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας 31/12.

*Σκηνή του ατυχήματος:

Όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος η ηλικιωμένη γυναίκα φέρεται να οδηγούσε αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το ταξί. 

*O λεγόμενος υπουργός τουρισμού και περιβάλλοντος στα κατεχόμενα, Fikri Ataoglu:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE