Απίστευτο πώς φαντάστηκε τον εαυτό της νύφη η Ευρυδίκη - Εμπνευσμένη από ένα τατουάζ της

Απίστευτο πώς φαντάστηκε τον εαυτό της νύφη η Ευρυδίκη - Εμπνευσμένη από ένα τατουάζ της

Στις 30 Αυγούστου η Ευρυδίκη και ο Μπομπ Κοτσιώνης θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ευχάριστα νέα για την Ευρυδίκη και τον Μπομπ Κοτσιώνη, οι οποίοι το ερχόμενο καλοκαίρι θα κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε "Στη Φωλιά των Κου Κου", όπου και αποκάλυψε την ημερομηνία που θα ντυθεί νυφούλα.

«Πρέπει να προλάβω, ώστε όλα να είναι έτοιμα για το γάμο. Θα γίνει στις 30 Αυγούστου ο γάμο μας».

Φυσικά και δεν αποκάλυψε αν ο γάμος θα γίνει στο νησί μας ή στην Ελλάδα λέγοντας: Δεν ξέρω όμως αν γίνει στην Κύπρο ή στην Ελλάδα. Όπου βρούμε εκκλησία, εκεί θα παντρευτούμε».

Όσον αφορά στο πώς έχει φανταστεί τον εαυτό της νύφη είπεη Ευρυδίκη: «Έχω πάνω μου ένα τατουάζ με ένα ξωτικό. Έτσι φαντάζομαι και το look μου για εκείνη την ημέρα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.