ΚΥΠΡΟΣ: Μαρτυρία ‘καίει’ νεαρούς που πετροβόλησαν αστυνομικούς - Οι ισχυρισμοί τους

ΚΥΠΡΟΣ: Μαρτυρία ‘καίει’ νεαρούς που πετροβόλησαν αστυνομικούς - Οι ισχυρισμοί τους

Καμία παραδοχή από τους έξι συλληφέντες για υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, κοινής επίθεσης, ανησυχίας, οχλαγωγίας, κλοπής, εμπρησμού και κακόβουλης βλάβης στη Ξυλοφάγου, που έγιναν ξημερώματα Πρωτοχρονιάς.  

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κρατούμενοι δεν παραδέχονται, ωστόσο υπάρχει μαρτυρία εναντίον τους, την οποία διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου. 

Το μεσημέρι της Τετάρτης (2/1) συνελήφθη ακόμη ένας άνδρας 31 ετών από την Ξυλοφάγου, ενώ τέσσερις ανήλικοι και ένας 21χρονος οδηγήθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης τους.  

Το πρωί της Πέμπτης (3/1), ο 31χρονος από την Ξυλοφάγου οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο, όπου εξέδωσε διήμερη προσωποκράτηση του. Αστυνομική πηγή μας ανέφερε πως οι ανακρίσεις συνεχίζονται και σε άλλα πρόσωπα. 

Υπενθυμίζεται ότι λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι νεαρά πρόσωπα, που είχαν συγκεντρωθεί σε δρόμο, σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου, με τα αυτοκίνητά τους, προκαλούσαν ανησυχία στην περιοχή. 

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου δέχθηκαν πετροβολισμό, από τα πιο πάνω πρόσωπα, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αστυνομικά οχήματα. 

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου

Γ.Π.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE