ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Έτρεχε η Πυροσβεστική - Εγκλωβίστηκαν οχήματα, πλημμύρισαν υποστατικά

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Έτρεχε η Πυροσβεστική - Εγκλωβίστηκαν οχήματα, πλημμύρισαν υποστατικά

Η πυροσβεστική Υπηρεσία, την Τετάρτη (2/1) λόγω των έντονων βροχοπτώσεων ανταποκρίθηκε συνολικά σε 13 επεισόδια Παγκύπρια χωρίς να παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Πυροσβεστικός σταθμός Λευκωσίας ανταποκρίθηκε σε μια αντληση νερού από υπόγειο σπιτιού στον Στρόβολο.

Στην Λεμεσό η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε άντληση νερού από υπόγειο σπιτιού (Κάψαλος), άντληση νερού από οικία, άντληση νερού από επικίνδυνο χώρο οδόστρωματος και πτώση/μετακίνηση δέντρου από καλώδια ηλεκτρικής.

Στην Λάρνακα έγινε άντληση νερού και ρυμούλκηση ακινητοποιημένου οχήματος (Ορόκλινη).

Σε δύο αντλήσεις νερού (Χλώρακα & χωριό Κονιά), άνοιγμα φρεατίου όμβριων υδάτων (Τάφοι των βασιλέων) και μια ρυμούλκηση ακινητοποιημένου οχήματος, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Πάφου.

Και τέλος, ο πυροσβεστικός σταθμός Αμμοχώστου ανταποκρίθηκε σε μια περίπτωση άντλησης νερού από συσκευαστήριο πατατών (Ξυλοφάγου) και μια ρυμούλκηση οχήματος ( Δρόμος Φρέναρος-Σωτήρα). 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες των ομάδων διάσωσης, αναζητώντας εγκλωβισμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE