ΤΡΑΜΠ: Πιθανή μια νέα συνάντηση με Κιμ Γιονγκ Ουν

ΤΡΑΜΠ: Πιθανή μια νέα συνάντηση με Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε την Τετάρτη 2/1 ότι έλαβε μια "φοβερή" επιστολή από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, με τον οποίο "πιθανόν" θα ξανασυναντηθούν σύντομα. 

 
"Μόλις έλαβα μια φοβερή επιστολή από τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Έχουμε πραγματικά αποκτήσει μια πολύ καλή σχέση. Πιθανόν θα έχουμε άλλη μια συνάντηση" δήλωσε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους, μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, όπου διευκρίνισε εντούτοις ότι δεν υπάρχει "καμία επείγουσα ανάγκη".  
 
Ο Ντόναλντ Τραμπ υπεραμύνθηκε των διαπραγματεύσεών του με τον Κιμ και επισήμανε ότι δεν έδωσε ποτέ έμφαση στην ταχύτητα της διαδικασίας αποπυρηνικοποίησης της Πιονγκγιάνγκ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE