Άνδρας επιχείρησε να κλέψει τα λείψανα του Αγίου Γεωργίου

Άνδρας επιχείρησε να κλέψει τα λείψανα του Αγίου Γεωργίου

Στην κλοπή των λειψάνων του Αγίου Γεωργίου προέβη 28χρονος Ουκρανός από εκκλησία στην Ντομπρόπολη της Ουκρανίας σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των Αρχών της χώρας.


Ο 28χρονος, ο οποίος συνελήφθη φαίνεται πως αποφάσισε να αρπάξει τα λείψανα ελπίζοντας να επωφεληθεί από τις θαυματουργές ιδιότητες που όπως λέγεται, έχουν.

Ο εφημέριος της εκκλησίας, συνειδητοποίησε την κλοπή και απευθύνθηκε στις αρχές, όταν αντιλήφθηκε ότι η θήκη των λειψάνων δεν βρισκόταν στην θέση της. 

«Μετά από αρκετές ώρες οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον δράστη» αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας. 

Όπως υπογραμμίζεται τα λείψανα έχουν κατασχεθεί ως αποδεικτικό στοιχείο. 

Σε βάρους του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για «βεβήλωση νεκρού»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE