Ένας φανταστικός πατέρας! Δεν θα πιστεύετε τι έκανε για να περάσει τα Χριστούγεννα με την κόρη του

 Ένας φανταστικός πατέρας! Δεν θα πιστεύετε τι έκανε για να περάσει τα Χριστούγεννα με την κόρη του

Χριστούγεννα, η μεγαλύτερη ίσως γιορτή του χρόνου, όπου οικογένειες μαζεύονται για να περάσουν ευχάριστες στιγμές μαζί. Ωστόσο υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που ακόμα και τις γιορτές χρειάζεται να δουλέψουν. Μια από αυτές και οι αεροσυνοδοί.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Πρωταγωνίστρια στην ιστορία μας η Pierce Vaughan, αεροσυνοδός της Delta Airlines στις ΗΠΑ η όποια είχε στο πρόγραμμά της να δουλέψει στις 24 και 25 Δεκεμβρίου παρόλο που ο πατέρας της Ηal ήθελε απεγνωσμένα να περάσουν χρόνο μαζί.

Αφού αντιλήφθηκε ότι η κόρη του δεν θα μπορούσε να βρισκόταν μαζί του παραμονή Χριστουγέννων καθώς και ανήμερα της μεγάλης γιορτής αποφάσισε να περάσει αυτός χρόνο μαζί της. Έτσι έκλεισε όλα τα εισιτήρια για τις πτήσεις που θα βρισκόταν στο καθήκον η Pierce, κάνοντας ένα «μίνι» γύρο των ΗΠΑ.

Την ιστορία άκουσε ένας νεαρός άντρας που καθόταν στο διπλανό κάθισμα από τον πατέρα της αεροσυνοδού και την μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook συγκινώντας πολλούς από τους διαδικτυακούς του φίλους

«Ο Hal αποφάσισε ότι ήθελε να περάσει τις γιορτές με την κόρη του, έτσι ‘πετάει΄ σε όλες τις πτήσεις της για σήμερα και αύριο (24 και 25 Δεκεμβρίου). Τι φανταστικός πατέρας. Εύχομαι και στους χαρούμενα Χριστούγεννα» έγραψε στο Facebook o Mike Levy.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».