ΠΑΦΟΣ: Υπάλληλος φέρεται να ρήμαξε την εταιρία που εργαζόταν- Τον ανακάλυψαν μετά τον έλεγχο

ΠΑΦΟΣ: Υπάλληλος φέρεται να ρήμαξε την εταιρία που εργαζόταν- Τον ανακάλυψαν μετά τον έλεγχο

Στη σύλληψη 47χρονου κατοίκου Πάφου, προχώρησε σήμερα Τετάρτη (2/1) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπάλληλο.

 Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από διευθυντή εταιρείας, στην Πάφο. Σύμφωνα με την καταγγελία, την περίοδο μεταξύ 2013 και 17 Δεκεμβρίου 2018, κατά την οποία ο 47χρονος εργαζόταν στην εταιρεία, πραγματοποιήθηκαν πλασματικές επιστροφές προϊόντων, με αποτέλεσμα να υπάρχει μετά από σχετικό έλεγχο, έλλειμμα προϊόντων αξίας €42,000 περίπου.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE