Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα
Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Μετά τη μία το μεσημέρι συνελήφθη ακόμη ένας άνδρας 31 ετών από την Ξυλοφάγου, ενώ τέσσερις ανήλικοι και ένας 21χρονος οδηγήθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης τους.
Υπενθυμίζεται ότι λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι νεαρά πρόσωπα, που είχαν συγκεντρωθεί σε δρόμο, σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου, με τα αυτοκίνητά τους, προκαλούσαν ανησυχία στην περιοχή.
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου δέχθηκαν πετροβολισμό, από τα πιο πάνω πρόσωπα, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αστυνομικά οχήματα.
Αριθμός προσώπων αναμένεται να καταθέσει στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




