Ο «μαύρος» Δεκέμβρης έφυγε, ώρα για… αντεπίθεση! – ΚΟΜΒΙΚΟ ματς με Πάφο (πιθανή ενδεκάδα)

Ο «μαύρος» Δεκέμβρης έφυγε, ώρα για… αντεπίθεση! – ΚΟΜΒΙΚΟ ματς με Πάφο (πιθανή ενδεκάδα)

Αποχαιρέτησε τον… «μαύρο» Δεκέμβριο η ΑΕΚ, όπου πήρε μόλις ένα βαθμό σε τέσσερις αγώνες και έχασε σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία, αλλά σήμερα (02/01, 18:00) έχει μεγάλη ευκαιρία κόντρα στην Πάφο στην «Αρένα», να μπει με το δεξί στο 2019, προσθέτοντας τρεις πολύτιμους πόντους στο ενεργητικό της, για να ανέβει στους 23 και να πιάσει στην 4η θέση τις ομάδες της Αμμοχώστου (Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα).

Παράλληλα, θα μειώσει την απόσταση από τον τρίτο Απόλλωνα στους τέσσερις βαθμούς, τον οποίο θα υποδεχθεί την επόμενη Τετάρτη (09/01) στο εξ αναβολής ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής!

Όπως γίνεται αντιληπτό, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα του Δεκεμβρίου, η ΑΕΚ δεν έχει χάσει επαφή με τις πρώτες θέσεις και στα επόμενα ματς θα έχει την ευκαιρία για ένα βαθμολογικό ντεμαράζ, που θα της δώσει ώθηση και πολύ καλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Γι΄ αυτό και το σημερινό ματς με την Πάφο είναι ΚΟΜΒΙΚΟ και άπαντες έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του και δεν αποπροσανατολίζονται από το γεγονός ότι ο αντίπαλος θα παραταχθεί στην «Αρένα» με αρκετές απουσίες βασικών παικτών του.

Ο προπονητής των «κιτρινοπράσινων» Αντόνι Ιραόλα, ο οποίος επιστρέφει στους πάγκους μετά την τιμωρία του, έχει μελετήσει αρκετά τον αντίπαλο και ξέρει ότι έχει την ποιότητα ακόμα και… αποδεκατισμένος, να φύγει με βαθμολογικό κέρδος από τη Λάρνακα, αν η ΑΕΚ δεν παρουσιαστεί όπως πρέπει από το ξεκίνημα του αγώνα, για να επιβάλει το δικό της ρυθμό και «νόμο» στο παιχνίδι.

Όσον αφορά τα πλάνα του για την αρχική ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τόνιο και στα άκρα της άμυνας οι Ιγκόρ και Ιωάννου, με τους Γκονζάλες και Καταλά (ή Τρουγιόλς), να αποτελούν το δίδυμο στο κέντρο της οπισθοφυλακής.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Λαρένα και Χέφελ, με τον Τρουγιόλς επίσης να διεκδικεί θέση αν δεν αγωνιστεί ως στόπερ, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Ακοράν και Ασούμπρε. Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Τολεμές, με τον Τρισκόφσκι πίσω του, σε κάπως πιο ελεύθερο ρόλο.

Υπάρχει και ένα άλλο σενάριο: Να πάρει θέση στον άξονα ο Τρουγιόλς, να πάει πιο μπροστά ο Χέφελ στη θέση που προορίζεται ο Τρισκόφσκι, ο οποίος σε αυτή την περίπτωση, θα πάρει θέση στα «φτερά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE