Η Κύπρια του «Power of Love» ψάχνει τον απόλυτα πιστό άντρα – VIDEO

Η Κύπρια του «Power of Love» ψάχνει τον απόλυτα πιστό άντρα – VIDEO

Η Άννα Ελευθερίου μπήκε στο σπίτι του «Power of Love» και δήλωσε ότι ψάχνει τον απόλυτα πιστό άντρα. Λέτε να το βρει στο ροζ σπίτι;

Την 1η Ιανουαρίου του 2019 έκανε πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο του «Power of Love».

Η Άννα Ελευθερίου μπήκε στο ροζ σπίτι της αγάπης και δήλωσε από την αρχή τι ζητά σε έναν άντρα.  Η 33χρονη δημοσιογράφος είπε στην Μαρία Μπακοδήμου ότι ψάχνει έναν άντρα που να είναι απόλυτα πιστός.

Η Άννα Ελευθερίου στον έρωτα δηλώνει έτοιμη να ζήσει τον κεραυνοβόλο έρωτα από έναν άντρα ευγενικό, δοτικό και με χιούμορ.

Δείτε την Άννα Ελευθερίου στο video που ακολουθεί στο 13:54':

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE