ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω κατολίσθησης βράχων  

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω κατολίσθησης βράχων  

Η πρώτη ενημέρωση για το οδικό δίκτυο την Τετάρτη (2/1). 

Λόγω των καιρικών συνθηκών η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως:
Δρόμοι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα 4Χ4 ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες
Όλοι οι δρόμοι που οδηγούς προς το Τρόοδος

Κατολισθήσεις βράχων
Ο δρόμος Γεράσας – Καλού Χωριού, έχει καταστεί επικίνδυνος λόγω κατολίσθησης βράχων

Ολισθηροί δρόμοι
Κακοπετριάς – Καρβουνά
Πεδουλά – Προδρόμου

Λόγω των βροχοπτώσεων σε πολλές περιοχές το οδόστρωμα είναι βρεγμένο και καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.
Επίσης, οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.