Ακάρ: Προστατεύουμε τα συμφέροντα της γαλάζιας πατρίδας των 462 χιλιάδων χλμ

Ακάρ: Προστατεύουμε τα συμφέροντα της γαλάζιας πατρίδας των 462 χιλιάδων χλμ

Δεν τίθεται θέμα για καμιά υποχώρηση στη "γαλαζια’ πατρίδα" δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ, επιθεωρώντας τις τουρκικές δυνάμεις στα σύνορα με τη Συρία.

Ο Χουλούσι Ακάρ δήλωσε ότι προστατεύουν τα δικαιώματα και συμφέροντα της "γαλάζιας πατρίδας" των 462 χιλιάδων χλμ, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για αυτό. «Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις αρκούν και εδώ, αρκούν και εκεί», ανέφερε.

Ο Τούρκος Υπουργός είπε πως η Τουρκία, σε κάθε περίπτωση, δείχνει ότι είναι υπέρ της ειρήνης, της φιλίας και των σχέσεων καλής γειτονίας. «Θέλω να δηλώσω για να γνωρίζουν όλοι ότι δεν τίθεται θέμα για καμιά υποχώρηση, ούτε θα κλείσουμε τα μάτια σε κανένα τετελεσμένο», δήλωσε ο κ. Ακάρ.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE