Άφησε χρέη στα παιδιά του ο Βγενόπουλος - Του μαζεύουν τα σπίτια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άφησε χρέη στα παιδιά του ο Βγενόπουλος - Του μαζεύουν τα σπίτια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Φίλιππος και η Μελίνα, παιδιά του Ανδρέα Βγενοπούλου, βρίσκονται απέναντι από την τελευταία σύζυγο του πατέρα τους, Αρετή Σουβατζόγλου, παρόλο που δεν το επιδίωξαν σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά.

 

Σύμφωνα με το 'Πρώτο Θέμα', το έπραξαν όταν διαπίστωσαν ότι η χήρα του επιχειρηματία άλλαξε τις κλειδαριές στην έπαυλη της Εκάλης στέλνοντάς τους το μήνυμα ότι ο πατέρας τους πέθανε φτωχός και δεν άφησε παρά μόνο χρέη.

Χρέη που, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ίδιας ελλαδικής ιστοσελίδας, το Ελληνικό Δημόσιο αποφάσισε να διασφαλίσει πρόσφατα, υποθηκεύοντας τη μυθική έπαυλη της οδού Πάρνηθος για χρέη που βαρύνουν πλέον τους κληρονόμους του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.