Πένθος για την Βίκυ Καγιά ανήμερα Πρωτοχρονιάς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πένθος για την Βίκυ Καγιά ανήμερα Πρωτοχρονιάς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς η Βίκυ Καγιά, έχασε ένα αγαπημένο της πρόσωπο.

Η ίδια η Βίκυ έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με την γιαγιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια και κριτής του Greece’s Next Top Model αποχαιρέτησε τη γιαγιά της με μια κοινή φωτογραφία τους, όταν εκείνη ήταν μικρή γράφοντας πόσο πολύ την αγαπα.

«Σ’αγαπώ για πάντα γιαγιά μου, αρχόντισσα μου, λεβέντισσα των Χανιων. Καλο ταξίδι -1/1/2019- #rip #grandma #iloveyoutothemoonandback», έγραψε χαρακτηριστικά!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.