ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο «κατά συρροή» διαρρήκτης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο «κατά συρροή» διαρρήκτης

Πρόσωπο ηλικίας 35 χρόνων, το οποίο είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με επτά διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, οδηγήθηκε την Τρίτη 1/1 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.

Υπενθυμίζουμε πως ο 35χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης 1/1, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τις πιο πάνω υποθέσεις.

Εναντίον του διερευνώνται δύο υποθέσεις διάρρηξης και κλοπής και δύο υποθέσεις απόπειρας διάρρηξης, ενώ ανακρινόμενος ο 35χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε άλλες τρεις υποθέσεις απόπειρας διάρρηξης υποστατικών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE