ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο «κατά συρροή» διαρρήκτης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο «κατά συρροή» διαρρήκτης

Πρόσωπο ηλικίας 35 χρόνων, το οποίο είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με επτά διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, οδηγήθηκε την Τρίτη 1/1 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.

Υπενθυμίζουμε πως ο 35χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης 1/1, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τις πιο πάνω υποθέσεις.

Εναντίον του διερευνώνται δύο υποθέσεις διάρρηξης και κλοπής και δύο υποθέσεις απόπειρας διάρρηξης, ενώ ανακρινόμενος ο 35χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε άλλες τρεις υποθέσεις απόπειρας διάρρηξης υποστατικών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE