Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» πρόκειται για την τρίτη αλλά και τελευταία παράταση που προβλέπουν τα συμβόλαια που υπεγράφησαν τον Ιανουάριο του 2013.
Κάτι τέτοιο, αναφέρεται, πως δείχνει την απόφαση των εταιρειών για συνέχιση του έργου τους παρά την τουρκική προκλητικότητα.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην κοινοπραξία συμμετέχει με ποσοστό 80% η ΕΝΙ και με ποσοστό 20% η ΚΟGAS.
Πληροφορίες της εφημερίδας, κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της γαλλικής TOTAL για συμμετοχή της στην κοινοπραξία ενώ παράλληλα αναφέρεται πως η ΤΟΤΑL βρίσκεται σε επαφές με την ΕΝΙ για να καταλήξουν σε συμφωνία.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.