ΨΑΧΝΕΙ για νέα ομάδα ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ και της Πάφου!

ΨΑΧΝΕΙ για νέα ομάδα ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ και της Πάφου!

Ο Ζόρντι Γκοδίνα έλυσε το συμβόλαιό του με την Μοστόλες και πλέον είναι ελεύθερος.

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα (δείτε ΕΔΩ) ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ και της Πάφου αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του και βλέπει για νέες προκλήσεις.

Να θυμίσουμε πως ο Γκοδίνα ήρθε στο νησί μας το καλοκαίρι του 2015 στο ΑΠΟΕΛ και μετά από ένα εξάμηνο πήγε στην Πάφο. Το καλοκαίρι του 2016 επέστρεψε στο ΑΠΟΕΛ και έφυγε για Ισπανία και στην Reus Deportiu.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE