Θανατηφόρο τροχαίο – Οδηγούσε ανάποδα - Νεκρή 70χρονη και επαγγελματίας οδηγός στο Λονδίνο

Θανατηφόρο τροχαίο – Οδηγούσε ανάποδα - Νεκρή 70χρονη και επαγγελματίας οδηγός στο Λονδίνο

Μια 70χρονη γυναίκα και ένας οδηγός ταξί έχασαν τη ζωή σου σε τροχαία σύγκρουση το πρωί της Δευτέρας 31/12.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο A13 πλησίον του Dagenham στο νότιο Λονδίνο, γύρω στις 01:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας 31/12

Όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος η ηλικιωμένη γυναίκα φέρεται να οδηγούσε αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το ταξί.

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο, μέλη του οποίου προσπάθησαν να σώσουν τα δυο άτομα, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν και να αποβιώσουν πριν πάνε στο νοσοκομείο.

Η ταυτότητα των δυο προσώπων δεν αναγνωρίστηκαν ακόμη, όμως η ηλικία του οδηγού ταξί υπολογίζεται γύρω στα 40 χρόνια.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, η Αστυνομία ενημερώθηκε πως η 70χρονη κινείτο αντίθετα στο ρεύμα, όμως δεν πρόλαβαν να φτάσουν έγκαιρα στη σκηνή και να προλάβουν το θανατηφόρο τροχαίο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE