Tι είπε για την ΑΠΟΤΥΧΙΑ του στην Ομόνοια…

Tι είπε για την ΑΠΟΤΥΧΙΑ του στην Ομόνοια…

Μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης με τον Πάμπο Χριστοδούλου, θα ήταν σημαντική παράλειψη να μην περιλαμβάνει ερώτηση για την Ομόνοια και γιατί έφυγε ως αποτυχημένος από το τριφύλλι, πριν 13 μήνες. 

Είπε χαρακτηριστικά στην Goal News, ο Κύπριος τεχνικός: 

«Θα την απαντήσω σύντομα αυτή την ερώτηση. Είναι μεγάλο κεφάλαιο και χρειάζεται πολλής χρόνος για να αναλυθεί αυτή η ερώτηση. Χρειαζόταν υπομονή για να χτιστεί η ομάδα που θα ήθελα εγώ, αλλά και ο κόσμος. Αυτός ήταν ο στόχος που θέσαμε με τη διοίκηση, αλλά και ο λόγος που έφυγα. Δεν θέλω να επεκταθώ επί του θέματος». 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE