Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»
Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Ανδρέας Πασχαλίδης, ο Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για την διερεύνηση του επίμαχου βίντεο.

Εκφράζοντας άγνοια για το ποιος θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από την σε βάρος της εγκληματική ενέργεια, η 39χρονη είπε σε κατάθεσή της, ότι δεν έχει διαφορές με κανένα.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», οι αστυνομικοί ανακριτές, αποδίδουν τα κίνητρα των δραστών σε προσωπικές διαφορές, χωρίς ωστόσο να έχουν στα χέρια τους κάτι συγκεκριμένο.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Έτρεχαν τα ξημερώματα Αστυνομία και Πυροσβεστική- Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα
Θυμίζουμε ότι, στις πέντε το πρωί του Σαββάτου 29/12, τέθηκαν σε συναγερμό πυροσβεστική υπηρεσία και αστυνομία, όταν δύο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες ενώ βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι της 39 ετών ιδιοκτήτριας τους από τη Βουλγαρία, στον Άγιο Ιωάννη.
Από τη φωτιά το ένα αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, το δε δεύτερο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.
*φώτο αρχείου
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




