ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπέκυψε η 66χρονη που έπεσε από γκρεμό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπέκυψε η 66χρονη που έπεσε από γκρεμό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υπέκυψε, δυστυχώς, στα τραύματά της, η 66χρονη που έπεσε από ύψος 30 μέτρων στον «Γκρεμό της Πελλής» στην περιοχή του Κύκκου.

Η άτυχη γυναίκα που διασωληνώθηκε, νοσηλεύθηκε στην Εντατική, ωστόσο εξέπνευσε νωρίς το βράδυ της Κυριακής (30/12).

Θυμίζουμε ότι, γύρω στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής (30/12), λήφθηκε πληροφορία για γυναίκα ηλικίας 66 ετών, η οποία έπεσε σε γκρεμό 30 περίπου μέτρων, στην τοποθεσία «Γκρεμός της Πελλής» στο δρόμο Κύκκου – Σταυρού της Ψώκας.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής και εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, στην περιοχή μετέβη το ελικόπτερο της Αστυνομίας «ΑΚΡΙΤΑΣ».

Τα μέλη του πληρώματος με τη χρήση ειδικού φορείου διάσωσης παρέλαβαν τη γυναίκα και τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κάμπου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE