Η αναμονή για την πρόσληψη Λάρκου και η ελπίδα των Ομονοιατών για την «επόμενη μέρα»

Η αναμονή για την πρόσληψη Λάρκου και η ελπίδα των Ομονοιατών για την «επόμενη μέρα»

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ομόνοια, για να αναλάβει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή είναι ο Νεόφυτος Λάρκου, αφού φέρεται να υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η σχετική ανακοίνωση όμως πήρε… παράταση μερικές ημέρες, επειδή ο Κύπριος τεχνικός έχει συμβόλαιο με την ΚΟΠ μέχρι την 31η Δεκεμβρίου (θυμίζουμε ότι μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στην Εθνική Νέων).

Αν δεν προκύψει κάποιο… απρόοπτο της τελευταίας στιγμής για να «χαλάσει» το deal, ο Νεόφυτος Λάρκου θα έχει ανάμεσα σε άλλα την ευθύνη του μεταγραφικού σχεδιαμού, σε συνεννόηση πάντα με τον Ελλαδίτη προπονητή, Γιάννη Αναστασίου.

Πάντως, ο κόσμος της Ομόνοιας υποδέχθηκε στα social media με (συγκρατημένο ή και υπερβολικό) ενθουσιασμό θα λέγαμε την προδιαγραφόμενη πρόσληψη του (έστω και σε άλλο πόστο από την προηγούμενη του θητεία), αφού με τον Κύπριο τεχνικό στον πάγκο, το «τριφύλλι» κατέκτησε τους τελευταίους τίτλους του συλλόγου (δύο κύπελλα το 2011 και το 2012 και το Σούπερ Καπ του 2012), ενώ η ομάδα είχε πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα, με θετικό (και όχι ντροπιαστικό) απολογισμό στα ντέρμπι.

Πιστεύουν με απλά λόγια οι οπαδοί των «πράσινων», ότι ο Λάρκου θα… νοικοκυρέψει σε αρκετούς τομείς την Ομόνοια και ευελπιστούν παράλληλα, ότι με τις επιλογές που θα κάνει στο μεταγραφικό σχεδιασμό, θα ανακάμψει και αγωνιστικά η αγαπημένη τους ομάδα.

Ειρήσθω εν παρόδω, να σημειώσουμε ότι άρχισε το Σάββατο (29/12) η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (02/01) στο Τσίρειο, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει στη διάθεση του τον Γκόμεθ, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Λοέ.

Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Χριστοφή και Μανρίκε, καθώς και ο τιμωρημένος Παναγή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE