Ρέιντζερς-Σέλτικ: «ΞΥΛΟ» μόνο και μόνο για μια… κατοχή μπάλας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρέιντζερς-Σέλτικ: «ΞΥΛΟ» μόνο και μόνο για μια… κατοχή μπάλας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι αγώνες Ρέιντζερς – Σέλτικ απαιτούν πάθος, πείσμα, δύναμη και μερικές φορές… ξύλο. Δείτε μια φάση του χθεσινού ντέρμπι που αντικατοπτρίζει πλήρως το τι εστί Old Firm.

Το Σάββατο (29/12) η Ρέιντζερς αντιμετώπισε τη Σέλτικ για την 21η αγωνιστική του σκωτσέζικου πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ επιβλήθηκε των Κελτών με 1-0, εντός έδρας, χάρη στο γκολ του Ράιαν Τζακ στο 30′ της αναμέτρησης.

Ένα παιχνίδι Old Firm απαιτεί πάθος, δύναμη και σκληρά μαρκαρίσματα. Έτσι και το χθεσινό.

Δείτε το… ξύλο των Σκοτ Άρφιλντ και Σκοτ Μπράουν μόνο και μόνο για μια κατοχή μπάλας, αλλά και την κλωτσιά του Ζοάο Καντέιας στον αρχηγό της Σέλτικ.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE