ΕΞΕΛΙΞΗ με Γιαννιώτα!

ΕΞΕΛΙΞΗ με Γιαννιώτα!

Ελληνικό δημοσίευμα ξεκαθαρίζει πως ο Γιαννιώτας δεν θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ Αθηνών.

Δείτε τι έγραψε η sportime.gr:

«Τα σεναρια ότι η ΑΕΚ θα προχωρούσε τον δανεισμό ή την παραχώρησή τους φαίνεται ότι δεν ισχύουν. Ο λόγος για τους Αλμπάνη- Γιακουμάκη και Γιαννιώτα, οι οποίοι μένουν… Σπάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παρούσα φάση δεν υπάρχει η παραμικρή πρόθεση από την Ένωση να δώσει κανέναν εκ των τριών ως δανεικούς. Ούτε φυσικά και το περιθώριο, μιας και οι έξτρα επιλογές, ειδικά με το θέμα των τραυματισμών, είναι κάτι που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Αναφορικά πάντως για τον Γιακουμάκη και τη φημολογούμενη μετακόμιση στο Ισραήλ για χάρη της Μακάμπι Τελ Αβίβ, το θέμα δεν προχώρησε.

Από τους ανθρώπους της Ένωσης δεν τέθηκε θέμα για απλό δανεισμό, αλλά για παραχώρηση του 24χρονου με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Ωστόσο, συμφωνία δεν υπήρξε και η υπόθεση έληξε εκεί χωρίς να υπάρχει περαιτέρω συνέχεια στις διαπραγματεύσεις».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE