ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Μότα με την διοίκηση της Ομόνοιας – Τι ΕΙΠΩΘΗΚΕ προς την πλευρά του παίκτη

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Μότα με την διοίκηση της Ομόνοιας – Τι ΕΙΠΩΘΗΚΕ προς την πλευρά του παίκτη

Ο Μάρκο Μότα είναι εκτός πλάνων στην Ομόνοια όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες.

Ο Ιταλός είχε συνάντηση σήμερα (29/12) με την διοίκηση των πρασίνων και τον ενημέρωσαν πως η απόφαση του κόουτς Αναστασίου είναι πως δεν τον υπολογίζει ενόψει της συνέχειας.

Να θυμίσουμε πως ο Μότα ήρθε στην Ομόνοια το καλοκαίρι και όλοι περίμεναν πως θα βοηθήσει, όμως φάνηκε άτυχος, τραυματίστηκε και θα δηλωνόταν τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ο Μότα πλέον έχει ως πρώτο μέλημα να ηρεμήσει, να δει ποιες είναι οι επιλογές για να συνεχίσει την καριέρα του και να επιστρέψει στην ενεργό δράση σύντομα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE