Προαιρετικό U17: Στην κορυφή με αγώνα περισσότερο το ΑΠΟΕΛ

Προαιρετικό U17: Στην κορυφή με αγώνα περισσότερο το ΑΠΟΕΛ

Με το νικηφόρο 4-1 του ΑΠΟΕΛ επί της Ομόνοιας ολοκληρώθηκε άλλη μια εκκρεμότητα στο Προαιρετικό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U17.

Τα τέρματα του ΑΠΟΕΛ πέτυχαν οι Σταύρος Γαβριήλ (23′ πεν., 30), Παρασκευάς Ορφανίδης (27′ πεν.) και Ιωάννης Χατζηγιάννης (80′). Για την Ομόνοια σκόραρε στο 59ο λεπτό με πέναλτι ο Άγγελος Ζευκή.

Με τη νίκη του το ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στην κορυφή αλλά με αγώνα περισσότερο από την ΑΕΛ.

Η τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, όμως οι εκκρεμότητες θα ολοκληρωθούν στις 9 Ιανουαρίου με τον αγώνα της Ομόνοιας με την ΑΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.