ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα με μεθυσμένο οδηγό - Ξεπέρασε 6 φορές το όριο αλκοόλης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα με μεθυσμένο οδηγό - Ξεπέρασε 6 φορές το όριο αλκοόλης

Υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με ένδειξη 133μg αντί 22 που είναι το ανώτατο επιτρεπτό όριο Φέρεται να προκάλεσε οδική σύγκρουση με υλικές ζημιές.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωριού κλήθηκαν γύρω στις 8 το βράδυ της Παρασκευής (28/12) για διερεύνηση οδικής σύγκρουσης μεταξύ δύο αυτοκινήτων, που συνέβη λίγα λεπτά προηγουμένως στην οδό Ερμού στο Δάλι.

Από την σύγκρουση, κανείς από τους δύο οδηγούς δεν τραυματίστηκε ενώ στα οχήματα προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές.

Στους δύο οδηγούς διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ, όπου η ένδειξη για τον πρώτο οδηγό ήταν μηδενική. Στον δεύτερο οδηγό, ηλικίας 33 χρόνων η αρχική ένδειξη ήταν 103 μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο. Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στην Τροχαία Αρχηγείου όπου διενεργήθηκε τελικός έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 133μg αντί 22. Στη συνέχει αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE