Τίτλοι τέλους για ζευγάρι της ελληνικής showbiz: «Ο χωρισμός είναι αμετάκλητος. Θα προχωρήσω σε διαζύγιο»

Τίτλοι τέλους για ζευγάρι της ελληνικής showbiz: «Ο χωρισμός είναι αμετάκλητος. Θα προχωρήσω σε διαζύγιο»

Μπορεί ανέκαθεν να δήλωνε πως είναι η γυναίκα της ζωής του και πως ελπίζει σε επανασύνδεση, όμως δυστυχώς το τέλος είναι οριστικό. Το επιβεβαίωσε άλλωστε στην τελευταία του συνέντευξη στην Espresso.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αποστόλου, ο οποίος μιλώντας στη Δήμητρα Δάρδα αποκάλυψε για το οριστικό διαζύγιο με τη Μάγδα Πένσου.

Βαθύ το τραύμα από τον χωρισμό σας από τη Μάγδα Πένσου;

Ήταν σαν να πήδηξα από τον βράχο της παιδικότητάς μου κι έσκασα στο κενό της επόμενης ημέρας. Πάντως, σήμερα έχω μπει σε μια κανονικότητα. Όλα καλά.

Διαζύγιο;

Θα το προχωρήσω, για να εξασφαλιστούν οι διαχειριστικοί τρόποι επικοινωνίας με τα παιδιά μου.

Πώς θα χαρακτηρίζατε αυτά τα 12 χρόνια γάμου;

Ότι καλύτερο συνέβη στη ζωή μου. Από τα πιο ωραία, για τη Μάγδα, τα παιδιά μας, τα ταξίδια, τις αλήθειες μας. Μάλλον έπρεπε να τελειώσει εκεί, γιατί ήταν πολύ σπουδαίο για να γίνει… νιανιά.

Στο βιβλίο σας «Καμία σχέση», με συσσυγραφέα την Κατερίνα Γιατζόγλου, αποκαλύπτετε απίθανες ιστορίες της ζωής σας με πασίγνωστα πρόσωπα της showbiz. Πολύ… gossip!

Έτσι το βλέπετε εσείς! Στις σελίδες του έκλεισα πολλά κεφάλαια της ζωής μου, ακόμα και τον χωρισμό μου από τη Μάγδα. Το κατάλαβα όταν έβαλα την τελεία στη συγκεκριμένη ενότητα.

Δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης;

Ο χωρισμός μας, με λύπη το λέω, είναι αμετάκλητος.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE