«ΑΚΥΡΟ» Μόντριτς σε Ρεάλ για νέο συμβόλαιο! – Άνοιξε την όρεξη σε Ίντερ και άλλους μνηστήρες…

«ΑΚΥΡΟ» Μόντριτς σε Ρεάλ για νέο συμβόλαιο! – Άνοιξε την όρεξη σε Ίντερ και άλλους μνηστήρες…

Αρνητικά απάντησε ο Λούκα Μόντριτς στην πρόταση της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μπορεί ο Λούκα Μόντριτς να δήλωνε μια μέρα πριν (27/12) ότι επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, η απάντηση που έδωσε στην πρώτη πρόταση της «βασίλισσας» για την ανανέωση της συνεργασίας τους, που λήγει το 2020, ήταν αρνητική.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το «Telemadrid», ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» έμεινε ικανοποιημένος από τα χρήματα που του προσφέρθηκαν και φτάνουν τα 10 εκατ. ευρώ ετησίως, όχι όμως και από τα χρόνια του συμβολαίου, αφού ο ίδιος θέλει διετές και οι «μερένχες» του προσφέρουν μονοετές.

Για τον 33χρονο μέσο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Ίντερ και εφόσον δεν προκύψει συμφωνία με τη Ρεάλ για νέο συμβόλαιο, είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση του.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE