ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση Πυρίλλη στο ThemaOnline: «Ο διορισμός του Υφυπουργού ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι»

Δήλωση Πυρίλλη στο ThemaOnline: «Ο διορισμός του Υφυπουργού ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι»

Σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας προέβη ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κύριος Θεόδωρος Πυρίλλης, μετά την επιστολή παραίτησής του από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Του Μιχάλη Μενελάου

Ως αντίδραση στην «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», χαρακτήρισε την αφορμή παραίτησής του από τον ΔΗΣΥ ο Δήμαρχος Παραλιμνίου.

Κληθείς να σχολιάσει το ποια η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ο Δήμαρχος ανέφερε πως ήταν ο διορισμός υφυπουργού που δεν καταγόταν από την Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου.

Ο κύριος Πυρίλλης, εξήγησε πως η Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου είναι η «ναυαρχίδα τουρισμού» της Κύπρου, καθώς όπως ανέφερε, έχει συνεισφορά στο ΑΕΠ της Κύπρου που ξεπερνά το 15%.

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, τόνισε πως «έχει να κάνει με καμία σκοπιμότητα ή οτιδήποτε εναντίον του προσώπου του διορισθέντα υφυπουργού».

«Εάν έχει έτσι μεγάλη συνεισφορά στο ΑΕΠ και δεν έχει δικαίωμα στα κέντρα λήψεως αποφάσεων, να μας το πουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πυρίλλης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Παραιτήθηκε «πυροβολώντας» από τον ΔΗΣΥ ο Θ. Πυρίλλης- «Η παράταξή μας στηρίζει τα κατεστημένα»

Μετά την παραίτησή του από μέλος του ΔΗΣΥ, ανοικτό μένει το κεφάλαιο «κομματικής ταυτότητας» του Δημάρχου. Απαντώντας σε ερώτησή μας για το όλο ζήτημα ο κ. Πυρίλλης, επιφυλάχθηκε να μας αναφέρει πως θα παραμείνει στην πολιτική σκηνή του τόπου, ακομμάτιστος αλλά πολιτικοποιημένος για το συμφέρον του Δήμου αλλά και της Ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου

«Όσοι πολεμούν τούτο τον τόπο να ξέρουν πως θα μας βρουν μπροστά τους», κατέληξε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top