ΑΛΛΑΓΗ στο Δόξα-ΑΠΟΕΛ – Ποιοι οι λόγοι και το… Απόλλων-Ομόνοια

ΑΛΛΑΓΗ στο Δόξα-ΑΠΟΕΛ – Ποιοι οι λόγοι και το… Απόλλων-Ομόνοια

Ενημέρωση από την ΚΟΠ για αλλαγή ημερομηνίας στον επαναληπτικό αγώνα ΑΠΟΕΛ-Δόξα.

Αναλυτικά:

Με επιστολή της προς την ΚΟΠ, η αστυνομία ζητά όπως να μην διεξαχθούν την ίδια ημέρα οι επαναληπτικοί αγώνες του Κυπέλλου Coca – Cola Ομόνοια – Απόλλων και Δόξα – ΑΠΟΕΛ για λόγους ασφάλειας.

Οι δύο αυτοί αγώνες είχαν οριστεί για την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Ως εκ τούτου και βάσει του κανονισμού της Ομοσπονδίας ότι οι ομάδες που κληρώνονται πρώτες, διεκπεραιώνουν πρώτες τους αγώνες τους, ο αγώνας Δόξα – ΑΠΟΕΛ θα διεξαχθεί αντί στις 16 Ιανουαρίου, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019.

Να σημειωθεί πως ο αγώνας δεν μπορεί να γίνει την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου γιατί τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του Πρωταθλήματος Cyta Δόξα- ΑΕΚ. Επίσης, δεν μπορεί να γίνει την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου επειδή τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του Πρωταθλήματος Cyta ΑΠΟΕΛ – Αλκή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE