Νέο ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ για Ομόνοια! «Κλειστός ακόμη ένας μετά τον Μαυρία» – Πρώην του Ολυμπιακού

Νέο ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ για Ομόνοια! «Κλειστός ακόμη ένας μετά τον Μαυρία» – Πρώην του Ολυμπιακού

Ελλαδικά δημοσιεύματα φέρουν τον Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό, Δημήτρη Κολοβό κλειστό στην Ομόνοια.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sport24.gr

Στην Ομόνοια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Κολοβός. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με την κυπριακή ομάδα, την οποία κοουτσάρει ο Γιάννης Αναστασίου.

Ένας ακόμη Έλληνας ποδοσφαιριστής μετά τον Χάρη Μαυρία θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια. Η αναφορά στον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος συμφώνησε με το «τριφύλλι». Ο 25χρονος, που έπαιζε εφέτος στη Βίλεμ, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Στην Ελλάδα έχει περάσει από Πανιώνιο και Ολυμπιακό, ενώ τη διετία 2016-2018 αγωνίστηκε στη Μέχελεν. Η Ομόνοια, στην ποία προπονητής είναι ο Γιάννης Αναστασίου, βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος, με 17 βαθμούς σε 14 ματς (5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες).

Photo credits: Eurokinissi

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE