Νέο ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ για Ομόνοια! «Κλειστός ακόμη ένας μετά τον Μαυρία» – Πρώην του Ολυμπιακού

Νέο ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ για Ομόνοια! «Κλειστός ακόμη ένας μετά τον Μαυρία» – Πρώην του Ολυμπιακού

Ελλαδικά δημοσιεύματα φέρουν τον Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό, Δημήτρη Κολοβό κλειστό στην Ομόνοια.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sport24.gr

Στην Ομόνοια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Κολοβός. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με την κυπριακή ομάδα, την οποία κοουτσάρει ο Γιάννης Αναστασίου.

Ένας ακόμη Έλληνας ποδοσφαιριστής μετά τον Χάρη Μαυρία θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια. Η αναφορά στον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος συμφώνησε με το «τριφύλλι». Ο 25χρονος, που έπαιζε εφέτος στη Βίλεμ, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Στην Ελλάδα έχει περάσει από Πανιώνιο και Ολυμπιακό, ενώ τη διετία 2016-2018 αγωνίστηκε στη Μέχελεν. Η Ομόνοια, στην ποία προπονητής είναι ο Γιάννης Αναστασίου, βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος, με 17 βαθμούς σε 14 ματς (5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες).

Photo credits: Eurokinissi

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.