Πέθανε ο ιστορικός πρόεδρος μεγάλης ομάδας

Πέθανε ο ιστορικός πρόεδρος μεγάλης ομάδας

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 82 ετών, ο επί 31 χρόνια πρόεδρος της Άρσεναλ Πίτερ Χιλ – Γουντ.

«Π’ηρε τη θέση του προέδρου από τον πατέρα του και επί των ημερών του οι «Κανονιέρηδες» σημείωσαν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Συνολικά πέντε πρωταθλήματα, ισάριθμα Κύπελλα, αλλά κι ένα Κύπελλο Κυπελλούχων πανηγύρισε ο σύλλογος επί προεδρίας του Πίτερ Χιλ-Γουντ, ενώ ήταν αυτός που προσέλαβε στον πάγκο τον Τζορτζ Γκρέιαμ και φυσικά τον Αρσέν Βενγκέρ.

Ο εκλιπών είχε αναλάβει το 1982 μετά τον θάνατο του πατέρα του και έμεινε στην προεδρία ως το 2013, όταν αποχώρησε εξαιτίας προβλημάτων υγείας.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE