ΛΑΡΝΑΚΑ: Χαμός με φάτνη που στήθηκε σε πάρκινγκ για ΑμεΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χαμός με φάτνη που στήθηκε σε πάρκινγκ για ΑμεΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια φωτογραφία που δείχνει φάτνη τοποθετημένη σε πάρκινγκ για ΑμεΑ, προκάλεσε ακρετές αντιδράσεις, ωστόσο η αλήθεια είναι άλλη.

Παράδοξο είναι το θέαμα στην περιοχή Ορόκλινης στην Λάρνακα, όπου, σύμφωνα και με την φωτογραφία που δημοσίευσε η σελίδα «I Love Cyprus ΡΕ»,  στόλισαν την φάτνη του Ιησού, σε χώρο στάθμευσης για άτομα με αναπηρία.

Στο σημείο, υπάρχουν μικροκαταστήματα, υποκατάστημα τράπεζας, αλλά και οικίες.

Πάντως, σύμφωνα με αναφορές και την πιο κάτω φωτογραφία η οποία δείχνει ολόκληρο το σημείο όπου στήθηκε η φάτνη, ο Δήμος Ορόκλινης έχει αντικαταστήσει τον εν λόγω χώρο στάθμευσης για ΑμεΑ, με άλλο, μεγαλύτερο και πιο άνετο παρκινγκ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.