ΛΑΡΝΑΚΑ: Χαμός με φάτνη που στήθηκε σε πάρκινγκ για ΑμεΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χαμός με φάτνη που στήθηκε σε πάρκινγκ για ΑμεΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια φωτογραφία που δείχνει φάτνη τοποθετημένη σε πάρκινγκ για ΑμεΑ, προκάλεσε ακρετές αντιδράσεις, ωστόσο η αλήθεια είναι άλλη.

Παράδοξο είναι το θέαμα στην περιοχή Ορόκλινης στην Λάρνακα, όπου, σύμφωνα και με την φωτογραφία που δημοσίευσε η σελίδα «I Love Cyprus ΡΕ»,  στόλισαν την φάτνη του Ιησού, σε χώρο στάθμευσης για άτομα με αναπηρία.

Στο σημείο, υπάρχουν μικροκαταστήματα, υποκατάστημα τράπεζας, αλλά και οικίες.

Πάντως, σύμφωνα με αναφορές και την πιο κάτω φωτογραφία η οποία δείχνει ολόκληρο το σημείο όπου στήθηκε η φάτνη, ο Δήμος Ορόκλινης έχει αντικαταστήσει τον εν λόγω χώρο στάθμευσης για ΑμεΑ, με άλλο, μεγαλύτερο και πιο άνετο παρκινγκ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE