Επιστροφή στη ΔΡΑΣΗ στις 2 Ιανουαρίου με Πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Επιστροφή στη ΔΡΑΣΗ στις 2 Ιανουαρίου με Πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Με ποδοσφαιρική δράση αρχίζει η νέα χρονιά. Στις 2 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν πέντε συνολικά αγώνες, ένας για το Πρωτάθλημα Cyta και τέσσερις για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Coca – Cola.

Την πρώτη Τετάρτη λοιπόν της νέας χρονιάς, η ΑΕΚ Λάρνακας θα υποδεχθεί την Πάφο σε εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί από το κανάλι Cytavision Sports 1.

Όσον αφορά τους αγώνες του Κυπέλλου Coca – Cola, το πρόγραμμα της 2ας Ιανουαρίου είναι το ακόλουθο:

14:30 Ανόρθωση – ΕΝΠ (Cytavision Sports 1)
17:00 Απόλλων – Ομόνοια (Primetel)
17:00 ΑΠΟΕΛ – Δόξα (Cytavision Sports 2)
18:00 Ερμής – ΑΣΙΛ (Cytavision Sports 3)

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα της Β’ φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola: https://www.cfa.com.cy/Gr/news/36056

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.