ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν το όχημα 47χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν το όχημα 47χρονου

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα, ιδιοκτησίας 47χρονου.

Πυρκαγιά ξέσπασε αργά το βράδυ της Πέμπτης (27/12) σε όχημα ιδιοκτησίας 47χρονου, η οποία διαπιστώθηκε ότι τέθηκε κακόβουλα.

Το όχημα, που ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στον Άγιο Αθανάσιο, υπέστη εκτεταμένες ζημιές, κυρίως εσωτερικά.

Σημειώνεται ότι γύρω στις 23:00 ενημερώθηκε η Πυροσβεστική για κατάσβεση της φωτιάς, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του οχήματος κατάφερε να την περιορίσει, πριν την άφιξή της στο σημείο.

Η σκηνή φρουρείται από την Αστυνομία η οποία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, αναμένεται να διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE