ΞΑΦΝΙΑΣΕ η κίνηση Άγγελου Ευθυμίου και… ΠΑΕΙ για νέα ομάδα

ΞΑΦΝΙΑΣΕ η κίνηση Άγγελου Ευθυμίου και… ΠΑΕΙ για νέα ομάδα

Την παραίτηση του από τον πάγκο του Ακρίτα Χλώρακας έδωσε ο Κύπριος προπονητής, Άγγελος Ευθυμίου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ΑΕΠ, Απόλλων, ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας, ΑΕΛ, ΑΕΚ Κουκλιών, Ακρίτα Χλώρακας, καθώς και πρώην προπονητής Κολώνη Γεροσκήπου, πρώην βοηθός προπονητής Πάφος FC, υπέβαλε την παραίτηση του την Πέμπτη (27-12) από τον πάγκο του Ακρίτα Χλώρακας για προσωπικούς λόγους.

Να σημειωθεί ότι ο Ακρίτας Χλώρακας με τον Άγγελο Ευθυμίου στον πάγκο ανέβηκε από τη Γ΄ στη Β΄ κατηγορία, ενώ βρέθηκε και στον τελικό κυπέλλου Γ΄ κατηγορίας Επίλεκτης ΣΤΟΚ τον περασμένο Μάιο στο «ΑΕΚ Αρένα» απέναντι στον Ονήσιλο Σωτήρας.

Ο Ακρίτας Χλώρακας με το πέρας της 13ης αγωνιστικής είναι στην 7η θέση του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας με 18 βαθμούς.

Πλέον, ο νεαρός Κύπριος τεχνικός θα ξεκουραστεί για λίγο, αλλά συνάμα θα είναι στο ψάξιμο νέας προπονητικής στέγης! 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE