Η Γαλλία στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ: Τα «ιδιαίτερα» του Γκριεζμάν και τα νεύρα του Βαράν (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γαλλία στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ: Τα «ιδιαίτερα» του Γκριεζμάν και τα νεύρα του Βαράν (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εθνική Γαλλίας κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στον τελικό της 15η Ιουλίου με αντίπαλο την αντίστοιχη της Κροατίας στο «Λουζνίκι». Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πρωταθλήτριας κόσμου δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Twitter ένα video από την ατμόσφαιρα των «μπλε» στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Στ’ αποδυτήρια του γηπέδου της Μόσχας τα νεύρα ήταν τεντωμένα παρά το γεγονός ότι η Γαλλία προηγείτο 2-1! Την ένταση μπορεί να την διαπιστώσει κάποιος στην αντίδραση του Ραφαέλ Βαράν, αλλά και στα ιδιαίτερα μαθήματα του Αντουάν Γκριεζμάν στον Μπλεζ Ματουντί (για το πώς θα έπρεπε να κινηθεί στον αγωνιστικό χώρο). Τελικά η Γαλλία έβαλε άλλα δύο γκολ – με τους Πογκμπά κι Εμπαπέ – ενώ ο Μάντζουκιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-2).

 

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE