Πρόεδρος Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας: «Eξετάζουμε τη διακοπή του πρωταθλήματος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πρόεδρος Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας: «Eξετάζουμε τη διακοπή του πρωταθλήματος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ιταλίας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος μετά τα επεισόδια με τον νεκρό πριν από την αναμέτρηση της Ίντερ με τη Νάπολι.

Τα επεισόδια που σημάδεψαν την αναμέτρηση του Μιλάνου έχουν προκαλέσει σάλο στην Ιταλία.

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο αστυνομικός διευθυντής της ιταλικής πόλης ανακοίνωσε την πρόθεση να κλείσει η εξέδρα των οργανωμένων οπαδών των «νερατζούρι», όπως επίσης να υπάρξει απαγόρευση της μετακίνησής τους.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να υπάρξουν και πιο ριζικές αποφάσεις. Ερωτηθείς για το θέμα ο πρόεδρος της ιταλικής Π.Ο, Γκαμπριέλε Γκραβίνα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να διακοπεί το πρωτάθλημα της Serie A.

«Να σταματήσουμε το πρωτάθλημα; Δεν ξέρω, είναι ακόμα τόσο νωπά όσα συνέβησαν. Υπάρχει ένα πρόβλημα διατήρησης της τάξης και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Εξετάζουμε ως ενδεχόμενο τη διακοπή, αλλά είναι ακόμα νωρίς να πούμε κάτι σχετικά» ήταν τα λόγια του Γκραβίνα.

Πρόεδρος Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Ιταλίας: «Eξετάζουμε τη διακοπή του πρωταθλήματος»
 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.