Πληρώνουν 400 ευρώ για μια βδομάδα διακοπών στην Πάφο

Πληρώνουν 400 ευρώ για μια βδομάδα διακοπών στην Πάφο

Ως ο φθηνότερος τουριστικός προορισμός των Βρετανών με καλές προσφορές φιγουράρει η Κύπρος σε βρετανικά Μέσα.

 

 

Η Κύπρος και πιο συγκεκριμένα η Πάφος, προσφέρει τις καλύτερες προσφορές για διακοπές τον Ιανουάριο στην Ευρώπη, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «The Sun».

Στην ιστοσελίδα αναφέρεται μάλιστα πως το κόστος των διακοπών στην Πάφο κατά τον Ιανουάριο είναι κατά πολύ μικρότερο σε σχέση με άλλων δημοφιλών τουριστικών προορισμών.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE