ΛΕΜΕΣΟΣ: Φως στα αίτια θανάτου του 34χρονου Ε/κ που «έφυγε» τα Χριστούγεννα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φως στα αίτια θανάτου του 34χρονου Ε/κ που «έφυγε» τα Χριστούγεννα

Φως στα αίτια θανάτου έριξε η νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (27/12), επί της σορού του 34χρονου Ελληνοκύπριου, οποίος έφυγε από τη ζωή, λίγες ώρες μετά τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διεξήχθη από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, ο θάνατος του άτυχου 34χρονου οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα, δηλαδή συσσώρευση υγρού στους πνεύμονες.

 ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Απαντήσεις για το θάνατο των δικών τους αναμένουν οι οικείοι τους

Ακόμη, λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Ο 34χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού στις 12:20 της Τετάρτης (26/12), ενώ περίπου μια ώρα αργότερα, στις 1:30, έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.