ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυξημένη τροχαία κίνηση στα ορεινά- Βαριά χιονόπτωση στο Τρόοδος

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυξημένη τροχαία κίνηση στα ορεινά- Βαριά χιονόπτωση στο Τρόοδος

Ανακοίνωση της Αστυνομίας, στις 15:45 της Πέμπτης (27/12), αναφέρεται σε συνεχόμενη βαριά χιονόπτωση σε ορεινές περιοχές της Κύπρου.

Ενημερώνεται το κοινό ότι στο δρόμο Καρβουνά – Τροόδους, παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση. Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται σε διάφορα σημεία για τη ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και για παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Συνεχόμενη βαριά χιονόπτωση σημειώνεται στις ορεινές περιοχές Πλατρών, Καρβουνά, Πεδουλά και Τροόδους, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι ολισθηροί.

Λόγω της χιονόπτωσης, οι δρόμοι 1. Πλατρών – Τροόδους, 2. Καρβουνά – Τροόδους, 3. Τροόδους – Προδρόμου, 4. Πεδουλά – Προδρόμου και 5. Προδρόμου – Τροοδίτισσας, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Βροχές σημειώνονται ανά το Παγκύπριο, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι ενδεχομένως ολισθηροί. Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, η ορατότητα είναι περιορισμένη λόγω των βροχών.

Προτρέπονται οι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται σε σημεία των δρόμων όπου ενδεχομένως να έχει συσσωρευτεί νερό και υπάρχει ο κίνδυνος υδρολίσθησης και πλαγιολίσθησης των διερχόμενων οχημάτων.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Έχουμε τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης» ισχυρίζεται το Ισραήλ

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Έχουμε τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης» ισχυρίζεται το Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE